Aνακαίνιση μπάνιου - Τα 4 στάδια

Το μπάνιο είναι ένα από τα πιο σημαντικά δωμάτια του σπιτιού μας. Δεν είναι απλά ο χώρος στον οποίο φροντίζουμε την προσωπική μας υγιεινή, αλλά μπορεί να είναι και χώρος ξεκούρασης και χαλάρωσης. Υπάρχει άραγε κάτι πιο αναζωογονητικό από ένα ζεστό ντους ή μπάνιο μετά από μια δύσκολη και κουραστική μέρα στη δουλειά; Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι η γενική ανακαίνιση μπάνιου είναι κάτι που έχει όλο και μεγαλύτερη ζήτηση.

Αν λοιπόν πιστεύετε ότι ο πιο ιδιαίτερος και ξεχωριστός χώρος του σπιτιού σας χρειάζεται μία ανανέωση ή κάποιες βελτιώσεις, τότε έχετε έρθει στο κατάλληλο μέρος!

Τα στάδια για μια ολική ανακαίνιση μπάνιου

Στάδιο 1: Η Εκτίμηση

Σε αυτό το στάδιο ένας ειδικός συνεργάτης μας θα επισκεφθεί τον χώρο σας, θα μελετήσει το μπάνιο σας, θα κάνει τις απαραίτητες μετρήσεις και θα συζητήσει μαζί σας για το τι, σε γενικές γραμμές, θέλετε να κάνετε στο μπάνιο σας. Στη συνέχεια θα εργαστεί μαζί σας για να σας προσφέρει μια πρόταση που όχι μόνο θα σας προσφέρει αυτά που ζητάτε, αλλά θα εγγυάται την άριστη λειτουργικότητα του χώρου, την αρτιότητα της κατασκευής και των εργασιών και φυσικά την τήρηση όλων των προδιαγραφών και κανόνων υγιεινής.

Στάδιο 2: Υπολογισμός κόστους και μεγέθους των εργασιών

Αφού λοιπόν θα καταλήξετε σε ένα σχέδιο για το project της ανακαίνισης σας, οι ειδικοί μας θα υπολογίσουν ποιες ακριβώς εργασίες θα χρειαστούν και ποιο θα είναι το κόστος τους. Το κόστος εννοείται ότι εξαρτάται και από τα υλικά που θα επιλέξετε, αλλά εδώ θα μελετηθούν οι πιο τεχνικές πλευρές του project, όπως ας πούμε η πλήρης αφαίρεση και αντικατάσταση σωληνώσεων που είναι απολύτως απαραίτητη σε κάποια παλαιότερα σπίτια και διαμερίσματα. Όσο πιο προσεκτικά και εμπεριστατωμένα γίνει η εκτίμηση της τεχνικής πλευράς, τόσο λιγότερες θα είναι οι πιθανότητες εμφάνισης βλαβών και άλλων προβλημάτων, ειδικά στις υδραυλικές εγκαταστάσεις, στο μέλλον.

κόστος ανακαίνισης - ανακαίνιση κόστος

Στάδιο 3: Επιλογή των ειδών υγιεινής

Δεν νοείται γενική ανακαίνιση μπάνιου χωρίς την αλλαγή κάποιων ειδών υγιεινής. Στον χώρο μας θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από είδη υγιεινής για να επιλέξετε με ποια θα αντικαταστήσετε τα παλιά σας ή κάποια είδη που ενδεχομένως να θέλετε να προσθέσετε στον χώρο σας, όπως ας πούμε ένα υδρομασάζ. Θα βρείτε επίσης μία πολύ μεγάλη ποικιλία από πλακάκια για να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στο χώρο και το γούστο σας, αλλά και πολλούς αποθηκευτικούς χώρους και άλλα αντικείμενα για όσους θέλουν πιο χρηστικές αλλαγές στον χώρο τους. Εννοείται πως οι συνεργάτες μας θα είναι πάντα δίπλα σας για να σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε ποια είδη μπορούν να τοποθετηθούν στον χώρο σας και για να σας παρέχουν όποια πληροφορία θα χρειαστείτε.

 

Εν συνεχεία ο ηλεκτρολόγος θα αναλάβει τις αλλαγές στα ηλεκτρικά του μπάνιου σας. Όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες του, γίνεται το σοβάτισμα, ενώ δίνεται μια μικρή κλίση στο δωμάτιο ώστε να απομακρυνθούν τα νερά.

Εν συνεχεία γίνονται η τοποθέτηση των πλακιδίων στους τοίχους και στο δάπεδο. Ο ελαιοχρωματιστής είναι αυτός που θα δώσει το οριστικό χρώμα, ενώ ακολουθούν τα είδη υγιεινής, τα αξεσουάρ και τα έπιπλα.

Αξίζει να αναφερθεί πως καθ’όλη την διάρκεια ανακαίνισης η χρήση της τουαλέτας δεν είναι δυνατή, ενώ κατά τον κύκλο εργασιών των υδραυλικών εγκαταστάσεων θα γίνει διακοπή και της παροχής νερού.

Στάδιο 4: Οι εργασίες

Αφού λοιπόν γίνουν όλες οι επιλογές και το project οριστικοποιηθεί, τα ειδικά εκπαιδευμένα συνεργεία θα αναλάβουν να φέρουν εις πέρας τις εργασίες με τον καλύτερο τρόπο και χωρίς προβλήματα. Οι εργασίες θα προγραμματιστούν από κοινού με σας, έτσι ώστε να γίνουν όποτε θα σας είναι πιο βολικό.

Τι περιμένετε λοιπόν; Εμπιστευθείτε τους ειδικούς στην γενική ανακαίνιση μπάνιου και σύντομα θα αποκτήσετε το μπάνιο που πάντα ονειρευόσασταν!

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για προσφορά !