Ανακαίνιση Μπάνιου με δόσεις

ανακαίνιση μπάνιου με δόσεις

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την Ανακαίνιση Μπάνιου με δόσεις.

Το μπάνιο είναι ένας από τους χώρους στον οποίο εστιάζονται ή και περιορίζονται πλέον πάρα πολλές ανακαινίσεις καθώς ο ρόλος που παίζει όσον αφορά το πώς θα τα πάει ένα σπίτι στην αγορά ακινήτων και όχι μόνο, είναι πολύ σημαντικός και σε κάποιες περιπτώσεις και καθοριστικός. Όλο και περισσότεροι λοιπόν θέλουν να ανανεώσουν το μπάνιο τους είτε για τα το κάνουν πιο μοντέρνο είτε απλά για να το κάνουν πιο χρηστικό απομακρύνοντας ας πούμε την μπανιέρα που δεν χρησιμοποιείται συχνά. Δεν είναι όμως λίγοι αυτοί που αλλάζουν γνώμη αμέσως μόλις ακούσουν το κόστος ενός τέτοιου project.

Η ανακαίνιση μπάνιου δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση, ειδικά αν θέλει κανείς να κάνει σωστή δουλειά και να κάνει και αλλαγές που δεν αφορούν μόνο το αισθητικό και χρηστικό κομμάτι του χώρου αλλά φθάνουν και στην καρδιά του χώρου που είναι οι σωληνώσεις. Ανάλογα λοιπόν με το εύρος των εργασιών, είναι σίγουρο ότι θα χρειαστούν αρκετοί διαφορετικοί μάστορες αλλά και πολλά υλικά, καθώς σε πολλές περιπτώσεις μία ανακαίνιση μπάνιου περιλαμβάνει και αλλαγή των ειδών υγιεινής. Με άλλα λόγια, μία ανανέωση του μπάνιου σας μπορεί να κοστίσει μερικές χιλιάδες Ευρώ.

Στις μέρες μας η οικονομική στενότητα είναι κάτι που σχεδόν όλοι οι επιχειρηματίες θεωρούν δεδομένο, γι’ αυτό και προσπαθούν όπου και όταν μπορούν να προσφέρουν στους υποψήφιους πελάτες τους λύσεις κι ευκολίες πληρωμής για να μπορέσουν να πετύχουν το όνειρο για το σπίτι τους χωρίς να αδειάσουν το πορτοφόλι τους. Δεν είναι λοιπόν πλέον καθόλου σπάνιο το φαινόμενο το να προσφέρει μία επιχείρηση ανακαίνιση μπάνιου με δόσεις. Μία σχετική έρευνα στο διαδίκτυο θα σας φέρει πολλά αποτελέσματα, έτσι ώστε να μπορέσετε να ψάξετε και να βρείτε το καλύτερο deal για σας και το σπίτι σας. Εννοείται πως κάθε επιχείρηση προσφέρει τους δικούς της όρους και φυσικά τις δικές τις τιμές, οπότε μία εκτεταμένη έρευνα αγοράς είναι απαραίτητη.

Τι γίνεται όμως αν δεν μπορείτε να βρείτε κάποιο deal που να σας ταιριάζει; Μην απελπίζεστε, υπάρχουν και άλλες λύσεις!

Επισκευαστικό δάνειο

Αν η επιχείρηση που θέλετε να αναλάβει την ανακαίνιση σας δεν δέχεται πληρωμή με δόσεις ή οι όροι της είναι παράλογοι, μπορείτε απλά να στραφείτε σε μία τράπεζα και να ζητήσετε επισκευαστικό δάνειο. Εκεί θα μπορέσετε να διαπραγματευτείτε πιο άνετα και φυσικά αν τα οικονομικά σας είναι σε σχετικά καλή κατάσταση, η αίτηση σας θα γίνει δεκτή. Όπως και να έχει όμως, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τους όρους του δανείου και φυσικά τους τόκους και τον χρόνο αποπληρωμής. Δεδομένου όμως ότι το δάνειο θα είναι μόλις για μερικές χιλιάδες Ευρώ, δεν θα αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα.

Αγορά προϊόντων με δόσεις

Οι επιχειρήσεις που αναλαμβάνουν ανακαινίσεις συνήθως προσφέρουν και τα υλικά που χρειάζονται για τις εργασίες, τα οποία και αποτελούν το μεγαλύτερο κομμάτι του όλου κόστους. Αν λοιπόν δεν μπορείτε να τα βρείτε με τις δόσεις, μπορείτε απλά να αγοράσετε τα απαραίτητα υλικά και είδη υγιεινής από ένα κατάστημα που δέχεται πληρωμή με δόσεις ή με πιστωτική κάρτα. Καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας και κάποιες οδηγίες και τεχνικές προδιαγραφές και χαρακτηριστικά σχετικά με τα εν λόγω προϊόντα από την επιχείρηση ανακαινίσεων για να μην αγοράσετε πράγματα που δεν είναι συμβατά με το project σας.

Μην κάνετε όλες τις εργασίες μαζεμένες

Τέλος, μπορείτε απλά να συνεννοηθείτε με την επιχείρηση έτσι ώστε να προγραμματιστούν οι εργασίες και να γίνουν με τη σωστή σειρά όταν θα είστε σε θέση να πληρώσετε την κάθε μία από αυτές. Θα μπορούσατε ας πούμε να κανονίσετε να γίνει αλλαγή πλακιδίων στους τοίχους και μετά από μερικούς μήνες να γίνει και αλλαγή στο πάτωμα ή / και τοποθέτηση νέων ειδών υγιεινής. Έτσι με άλλα λόγια, αντί να πληρώσετε την ανακαίνιση με δόσεις, θα κάνετε την ανακαίνιση σε δόσεις! Προσοχή! Ο σωστός προγραμματισμός είναι το κλειδί σε αυτή τη περίπτωση, οπότε φροντίστε να έχετε καταλήξει ΑΚΡΙΒΩΣ στο τι θέλετε να κάνετε στο μπάνιο σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Rating*