Ανακαίνιση μπάνιου με Χτιστή Ντουζιέρα και Καμπίνα για Μοναδικό Μπάνιο

Ανακαίνιση μπάνιου με χτιστή ντουζιέρα και καμπίνα για μοναδικό μπάνιο

Γιατί να κάνετε ανακαίνιση μπάνιου με χτιστή ντουζιέρα και καμπίνα

Όποιος θέλει να ανακαινίσει το σπίτι του είτε γιατί το βαρέθηκε όπως είναι και δεν μπορεί ή δεν θέλει να μετακομίσει σε άλλο, είτε θέλει απλά να το αναβαθμίσει και να ανεβάσει την αξία του, συνήθως ξεκινά από το μπάνιο. Το μπάνιο μπορεί να είναι ένα δωμάτιο στο οποίο δεν περνάμε μεγάλο μέρος της μέρας μας, ωστόσο δεν παύει να είναι πολύ σημαντικό και να προσθέτει αξία στο σπίτι. Ένα όμορφο και λειτουργικό μπάνιο από μόνο του μπορεί να αρκεί για να ανέβει αρκετά η τιμή ενός σπιτιού ή να αποφασίσει να προβεί σε αγορά ή ενοικίαση του σπιτιού κάποιος αναποφάσιστος υποψήφιος αγοραστής ή ενοικιαστής. Μία από τις πιο συχνές αναβαθμίσεις είναι η ανακαίνιση μπάνιου με χτιστή ντουζιέρα και καμπίνα.

Η ντουζιέρα πλέον θεωρείται πιο σημαντική κι επιθυμητή από τη μπανιέρα την οποία όλο και περισσότεροι θεωρούν περιττή και απλή σπατάλη αφού τη χρησιμοποιούν σπάνια για να κάνουν μπάνιο γεμίζοντας τη.

Για πολλούς η μπανιέρα πιάνει απλά χώρο, οπότε μία καλή ντουζιέρα θα τους είναι πολύ πιο χρήσιμη και απαραίτητη. Η ανακαίνιση μπάνιου με χτιστή ντουζιέρα και καμπίνα είναι η καλύτερη λύση σε αυτή τη περίπτωση, ας δούμε γιατί!

Μοναδικό στιλ

Αυτό που κάνει τις χτιστές ντουζιέρες πραγματικά να ξεχωρίζουν είναι το γεγονός ότι μπορούν να γίνουν ακριβώς όπως τις θέλει ο ιδιοκτήτης τους. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τη κατασκευή τους μπορούν να διαμορφωθούν κατάλληλα ώστε να δώσουν στη κατασκευή είτε ένα κλασικό αισθητικό αποτέλεσμα είτε ένα πιο μοντέρνο. Επιπλέον, μπορούν να τοποθετηθούν και πλακάκια στην εν λόγω κατασκευή τα οποία μπορούν να είναι και διαφορετικά από αυτά του μπάνιου, έτσι ώστε να ξεχωρίζει και να δημιουργηθεί στο χώρο μια ευχάριστη διχρωμία η οποία αποτελεί και κυρίαρχη τάση στο σύγχρονο interior design. Τέλος, τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τη κατασκευή της ντουζιέρας είναι εξαιρετικά εύπλαστα, πράγμα που σημαίνει πως η κατασκευή θα έχει ακριβώς το μέγεθος αλλά και το σχήμα που επιθυμείτε και φαντάζεστε.

Προστασία από τα νερά

Πολλοί συνδέουν τις ντουζιέρες με δάπεδα και χαλάκια μπάνιου γεμάτα νερά και άλλες παρόμοιες εικόνες που ομολογουμένως δεν είναι καθόλου όμορφες και μπορούν να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στο μπάνιο, το σπίτι αλλά και την υγεία μας καθώς ένα υγρό πάτωμα δεν είναι και πολύ ασφαλές. Η κατασκευή μίας καμπίνας για την χτιστή ντουζιέρα σας θα λύσει τελείως αυτά τα προβλήματα και θα φροντίσει να μείνουν τα νερά εκεί που ανήκουν, δηλαδή στο χώρο της ντουζιέρας. Η εν λόγω καμπίνα μπορεί να διαχωριστεί από τον υπόλοιπο χώρο με γυάλινη πόρτα ή γυάλινους τοίχους. Οι γυάλινες αυτές κατασκευές όχι μόνο θα «ανοίξουν» τον χώρο χάρη στη διαφάνεια τους, αλλά θα του δώσουν μια πιο μοντέρνα αύρα και αισθητική.

καμπίνα για την χτιστή ντουζιέρα

Μοναδική εμπειρία ντους

Όπως είπαμε και παραπάνω, η χτιστή ντουζιέρα μπορεί να προσαρμοστεί τέλεια στα γούστα και τις συνήθειες της έτσι ώστε όχι μόνο να έχετε μία πολύ όμορφη κατασκευή στο χώρο σας, αλλά να απολαμβάνετε και το μπάνιο σας όπως ακριβώς το θέλετε. Μπορείτε να ζητήσετε από τους τεχνικούς να σας κατασκευάσουν ειδικές εσοχές στην εσωτερική πλευρά της κατασκευής για να τοποθετείτε τα αφρόλουτρα, τα σαμπουάν σας και γενικά τα πάντα που χρειάζεστε για το μπάνιο σας. Επιπλέον, μπορείτε να κατασκευάσετε μέσα στη καμπίνα και ένα σκαλοπατάκι το οποίο και θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε σαν κάθισμα ή «παγκάκι» για να απολαύσετε το ντους σας όρθιος ή όρθια. Αν ρωτήσετε εξειδικευμένους τεχνικούς στην ανακαίνιση μπάνιου με χτιστή ντουζιέρα και καμπίνα σαν αυτούς της Chroma Decor, να είστε σίγουροι ότι θα σας παρουσιάσουν πολλές κι ενδιαφέρουσες προτάσεις οι οποίες θα αλλάξουν για τα καλά τον τρόπο με τον οποίο απολαμβάνετε το ντους σας για να ξεκινήσετε ή να τελειώσετε την ημέρα σας.

χτιστή ντουζιέρα Πλέον η μπανιέρα είναι περιττή αφού οι περισσότεροι δεν έχουμε τον χρόνο αλλά και το χρήμα για να τη γεμίζουμε. Μία ντουζιέρα είναι σίγουρα μία καλή λύση, αλλά η ανακαίνιση μπάνιου με χτιστή ντουζιέρα και καμπίνα, πραγματικά θα «απογειώσει» την αξία του μπάνιου σας και θα αλλάξει τον τρόπο που κάνετε ντους.

Add your comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *