Ανακαίνιση μπάνιου στην Αθήνα

Μάθε πόσο κοστίζει η ανακαίνιση  μπάνιου της οικίας σου!

Το μπάνιο είναι ένα από τα πιο σημαντικά δωμάτια του σπιτιού μας. Δεν είναι απλά ο χώρος στον οποίο φροντίζουμε την προσωπική μας υγιεινή, αλλά μπορεί να είναι και χώρος ξεκούρασης και χαλάρωσης. Υπάρχει άραγε κάτι πιο αναζωογονητικό από ένα ζεστό ντους ή μπάνιο μετά από μια δύσκολη και κουραστική μέρα στη δουλειά; Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι η ανακαίνιση μπάνιου είναι κάτι που έχει όλο και μεγαλύτερη ζήτηση.

Όποιος θέλει να ανακαινίσει το σπίτι του είτε γιατί το βαρέθηκε όπως είναι και δεν μπορεί ή δεν θέλει να μετακομίσει σε άλλο, είτε θέλει απλά να το αναβαθμίσει και να ανεβάσει την αξία του, συνήθως ξεκινά από το μπάνιο. Το μπάνιο μπορεί να είναι ένα δωμάτιο στο οποίο δεν περνάμε μεγάλο μέρος της μέρας μας, ωστόσο δεν παύει να είναι πολύ σημαντικό και να προσθέτει αξία στο σπίτι.

Όμορφο και Λειτουργικό Μπάνιο

 

Ένα όμορφο και λειτουργικό μπάνιο από μόνο του μπορεί να αρκεί για να ανέβει αρκετά η τιμή ενός σπιτιού ή να αποφασίσει να προβεί σε αγορά ή ενοικίαση του σπιτιού κάποιος αναποφάσιστος υποψήφιος αγοραστής ή ενοικιαστής. Μία από τις πιο συχνές αναβαθμίσεις είναι η ανακαίνιση μπάνιου με χτιστή ντουζιέρα και καμπίνα.

Μοναδικό Μπάνιο με Πατητή Τσιμεντοκονία

Η πατητή τσιμεντοκονία αποτελεί τη τελευταία λέξη στη διακόσμηση τόσο εσωτερικών όσο κι εξωτερικών χώρων και γενικά είναι μία από τις κυρίαρχες τάσεις του interior design σε όλο τον κόσμο. Αυτό από μόνο του θα έπρεπε να μας χαροποιεί ιδιαίτερα, αφού το κύριο συστατικό αυτού του τόσου ξεχωριστού δομικού υλικού δεν είναι άλλο από τη Θηραϊκή γη, η οποία φυσικά προέρχεται από τη Σαντορίνη.

Όπως είναι φυσικό λοιπόν, η πατητή τσιμεντοκονία είναι από τα πιο δημοφιλή υλικά σε ότι αφορά τις ανακαινίσεις καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια κι ευκολία σε όλα τα δωμάτια και τους χώρους του σπιτιού. Υπάρχει όμως ένας χώρος που το εν λόγω υλικό μπορεί πραγματικά να κάνει θαύματα: το μπάνιο.

Αν λοιπόν θέλετε ένα μοναδικό μπάνιο ή αν απλά θέλετε να δώσετε στο μπάνιο σας μια νέα πνοή και να το κάνετε πραγματικά αγνώριστο, το μπάνιο με πατητή τσιμεντοκονία είναι η ιδανική λύση για σας.

Ζήτα Προσφορά ΤΩΡΑ!

Στοιχεία Επικοινωνίας

Δείτε τα έργα μας