Ανανεώστε τον χώρο της κουζίνα σας βάφοντας αυτά τα επτά πράγματα

Ανανεώστε τον χώρο της κουζίνα σας βάφοντας αυτά τα επτά πράγματα

Εάν νιώθετε πως ήρθε η ώρα να αλλάξετε την όψη της κουζίνα σας, αλλά δεν διαθέτετε τα χρήματα για να προχωρήσετε σε μια ανακαίνιση, τότε σας παρουσιάζουμε τα επτά πράγματα τα οποία μπορείτε να βάψετε, ώστε να αλλάξετε ύφος στο χώρο αυτό.

Εάν δεν θέλετε να προχωρήσετε σε μια ολική ανακαίνιση κουζίνας, τότε μπορείτε να βάψετε τα παρακάτω.

Το παράθυρο
Εάν η κουζίνα σας διαθέτει ξύλινο παράθυρο, τότε μπορείτε να βάψετε την κάσα του σε ένα έντονο χρώμα όπως είναι το μπλε, το πράσινο και το κίτρινο.

Τα ντουλάπια
Εάν δεν θέλετε να αλλάξετε τα ντουλάπια σας, τότε μπορείτε να αλλάξετε το στιλ τους βάφοντας τα επάνω ντουλάπια. Μπορείτε να τα βάψετε σε ένα χρώμα, το οποίο να ταιριάζει χρωματικά με την υπόλοιπη κουζίνα σας.

Το εσωτερικό μέρος στα ντουλάπια
Το να βάψετε το εσωτερικό μέρος στα ντουλάπια δεν θα φένεται εξωτερικά, αλλά σίγουρα θα αλλάζει η διάθεση σας όταν τα ανοίγετε και βλέπετε το αγαπημένο σας χρώμα.

Το πάνω μέρος του τοίχου
Εάν δεν θέλετε να βάψετε τα ντουλάπια σας, τότε μπορείτε να βάψετε τον τοίχο, ακριβώς πάνω από τα ντουλάπια σας. Πρόκειται για μια μοντέρνα ιδέα στην οποία το χρώμα θα αναδειχθεί ακόμα πιο πολύ, εάν βάλετε στο πάγκο της κουζινας σας και στα ανοιχτά σας ράφια, αντικείμενα της ίδιας απόχρωσης.

Το ψυγείο
Εάν το ψυγείο σας είναι παλιό, αξίζει να το βάψετε στην απόχρωση που ταιριάζει με τα υπόλοιπα αντικείμενα της κουζίνας σας.

Το ταβάνι
Γιατί το ταβάνι να είναι λευκό; Εσείς μπορείτε να το βάψετε ένα σκούρο χρώμα αποδίδοντας δραματικότητα.

Οι καρέκλες
Εάν διαθέτετε ξύλινες καρέκλες, τότε μπορείτε να τις βάψετε στην απόχρωση που έχουν τα ντουλάπια σας.

Add your comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *