Γιατί το μπάνιο με πατητή τσιμεντοκονία είναι η καλύτερη λύση για ανακαίνιση μπάνιου

Μοναδικό μπάνιο με πατητή τσιμεντοκονία

Μοναδικό Μπάνιο με Πατητή Τσιμεντοκονία

Η πατητή τσιμεντοκονία αποτελεί τη τελευταία λέξη στη διακόσμηση τόσο εσωτερικών όσο κι εξωτερικών χώρων και γενικά είναι μία από τις κυρίαρχες τάσεις του interior design σε όλο τον κόσμο. Αυτό από μόνο του θα έπρεπε να μας χαροποιεί ιδιαίτερα, αφού το κύριο συστατικό αυτού του τόσου ξεχωριστού δομικού υλικού δεν είναι άλλο από τη Θηραϊκή γη, η οποία φυσικά προέρχεται από τη Σαντορίνη.

Όπως είναι φυσικό λοιπόν, η πατητή τσιμεντοκονία είναι από τα πιο δημοφιλή υλικά σε ότι αφορά τις ανακαινίσεις καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια κι ευκολία σε όλα τα δωμάτια και τους χώρους του σπιτιού. Υπάρχει όμως ένας χώρος που το εν λόγω υλικό μπορεί πραγματικά να κάνει θαύματα: το μπάνιο. Το μπάνιο με πατητή τσιμεντοκονία το συναντάμε σε όλο και περισσότερα σπίτια. Ας δούμε γιατί.

Ένα απόλυτα φυσικό υλικό

Το κυριότερο πλεονέκτημα της πατητής τσιμεντοκονίας είναι το γεγονός ότι αποτελείται από φυσικά υλικά με μοναδικές ιδιότητες. Το μοναδικό αυτό δομικό υλικό παρέχει τέλεια στεγανότητα, καταπολεμά την υγρασία, προσφέρει εξαιρετική θερμομόνωση και εμποδίζει την ανάπτυξη βακτηρίων και άλλων μικροβίων. Με άλλα λόγια, πρόκειται για ένα σχετικά φθηνό υλικό με πάρα πολλά οφέλη, το οποίο μάλιστα είναι και Ελληνικό.

Απεριόριστες δυνατότητες

Η πατητή τσιμεντοκονία είναι εξαιρετικά εύπλαστη. Μπορεί να πάρει όποιο σχήμα επιθυμεί ο πελάτης – έμπειροι τεχνίτες σαν αυτούς της Chroma Decor μπορούν να πραγματοποιήσουν σχεδόν οτιδήποτε φανταστεί ο εκάστοτε πελάτης πραγματικότητα – και να το διατηρήσει για πάντα μόλις το υλικό στεγνώσει. Αυτό όμως που κάνει το μπάνιο με πατητή τσιμεντοκονία τόσο επιθυμητό, είναι το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιείται μόνο για την κάλυψη τοίχων και δαπέδων αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τη κατασκευή μπανιέρας και νιπτήρα. Με άλλα λόγια, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να κάνετε το μπάνιο σας πραγματικά μοναδικό με μπανιέρες και νιπτήρες που δεν θα βρείτε σε κανένα άλλο σπίτι. Πέρα από αυτά, μπορείτε να κατασκευάσετε κι εσοχές στο χώρο, «παγκάκια» ή ακόμη και ντουζιέρες με μοναδικά χαρακτηριστικά. Με απλά λόγια, μπορείτε να κάνετε το μπάνιο σας πραγματικά αγνώριστο! Το μόνο όριο είναι η φαντασία σας και φυσικά το μεράκι του τεχνίτη.

Εύκολη τοποθέτηση

Ακόμη ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα της πατητής τσιμεντοκονίας είναι το γεγονός ότι μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα και γρήγορα πάνω σε σχεδόν οποιαδήποτε επιφάνεια. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να αφαιρέσετε τα πλακάκια από πάτωμα και τον τοίχο του μπάνιου σας αν θέλετε να τοποθετήσετε το υλικό αυτό. Μετά από μια μικρή και απλή σχετικά προετοιμασία, θα μπορέσετε απλά να το περάσετε από πάνω. Για την ακρίβεια, είναι τόσο απλή η τοποθέτηση της πατητής τσιμεντοκονίας που μπορείτε να τη κάνετε ακόμη και μόνοι σας αν «πιάνουν λίγο τα χέρια σας». Εννοείται πως αν θέλετε να αποφύγετε τα λάθη αλλά και αν επιθυμείτε κάποια πιο περίτεχνη τεχνοτροπία ή κατασκευή, θα πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιο εξειδικευμένο συνεργείο. Όπως και να τοποθετήσετε το υλικό αυτό πάντως, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα ανησυχείτε για τυχόν μπάζα, σκουπίδια και γενικά χάος και ακαταστασία στο χώρο τοποθέτησης και το σπίτι γενικότερα.

Οικονομική λύση

Διαβάζοντας όλα αυτά τα προτερήματα της πατητής τσιμεντοκονίας μπορεί κανείς να πιστέψει ότι θα είναι ένα πάρα πολύ ακριβό υλικό, αυτό όμως δεν ισχύει. Για την ακρίβεια, το εν λόγω δομικό υλικό είναι ένα από τα φθηνότερα, ειδικά όταν πρόκειται για ανακαινίσεις χώρων. Επιπλέον, λόγω της εύκολης και γρήγορης τοποθέτησης της πατητής τσιμεντοκονίας το κόστος των εργατικών και των άλλων εργασιών παραμένει πάρα πολύ μικρό έως και αμελητέο ενώ όπως είπαμε μπορείτε πάντα να αναλάβετε και τη τοποθέτηση μόνοι σας αν γνωρίζετε από μαστορέματα, οπότε και θα αποφύγετε τελείως το κόστος των εργατικών.

Αν λοιπόν θέλετε ένα μοναδικό μπάνιο ή αν απλά θέλετε να δώσετε στο μπάνιο σας μια νέα πνοή και να το κάνετε πραγματικά αγνώριστο, το μπάνιο με πατητή τσιμεντοκονία είναι η ιδανική λύση για σας.

 

Ζήτα Προσφορά για Μπάνιο με Πατητή Τσιμεντοκονία

2103474899 6985811689

Add your comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *