Ανακαίνιση μικρού μπάνιου με μπανιέρα

Ανακαίνιση μικρού μπάνιου με μπανιέρα

Από την επίσκεψη μας στην μονοκατοικία στην Βαρυμπόμπη εντοπίσαμε ότι το ένα από τα δυο λουτρά που είχε το σπίτι είχε μεγάλο πρόβλημα γιατί η σωλήνα της αποχέτευσης ήταν γεμάτη με ρίζες από τα πεύκα που υπάρχουν σε όλη την περιοχή.  Ενημερώσαμε τον πελάτη πώς έπρεπε να επισκευαστεί (αντικατασταθεί ) μέρος της σωλήνας της αποχέτευσης.

Μετά από συζήτηση με τον πελάτη και λόγο του ότι ούτος η άλλος θα γινόταν κάποιες εργασίες και σπασίματα σε πλακάκια για την αντικατάσταση τον σωληνώσεων αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην ολική ανακαίνιση του λουτρού αλλάζοντας και την διαρρύθμιση του χώρου  για να είναι και πιο λειτουργικό το λουτρό.

Σχεδιάσαμε και παρουσιάσαμε στον πελάτη το νέο μπάνιο σε 3d απεικόνιση με την νέα διαρρύθμιση. Αρχικά στο σχέδιο προτείναμε χτίστη ντουζιέρα με καμπίνα, ο πελάτης ώμος επέλεξε να τοποθετήσουμε μπανιέρα.

Εκτέλεση του έργου

Αφού  συμφωνήσαμε στο πώς θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα προχωρήσαμε στην εκτέλεση τον εργασιών  της ανακαίνισης του μπάνιου και συγκεκριμένα στις παρακάτω εργασίες.

  • Αποξήλωση και αποκομιδή των παλαιών πλακιδίων
  • Αντικατάσταση σωληνώσεων ύδρευσης και αποχέτευσης
  • Προμήθεια και τοποθέτηση ακριλικής μπανιέρας
  • Προμήθεια και τοποθέτηση νέον πλακιδίων λουτρού
  • Τοποθέτηση ειδών υγιεινής . να σημειώσουμε εδώ πώς λεκάνη και νιπτήρα τοποθετούσαμε τα ίδια που είχε και πριν  τα οποία βγάλαμε με προσοχή για να μην σπάσουνε καθώς και μπαταρίες και αξεσουάρ μας τα έφερε ο πελάτης που τα προμηθεύτηκε από το praktiker και το leroy merlin.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες του έργου

Σχετικά έργα