Ολική ανακαίνιση μπάνιου στην Νίκαια

ανακαίνιση μπάνιου στην Νίκαια

Ολική ανακαίνιση μπάνιου στην Νίκαια

Στο συγκεκριμένο έργο  δεν αναλάβαμε μόνο την ανακαίνιση μπάνιου αλλά την ολική ανακαίνιση σπιτιού λόγο ώμος το ότι είναι πολλές εργασίες που κάναμε στο συγκεκριμένο έργο ανακαίνιση σπιτιού θα δείτε εδώ μόνο την ανακαίνιση μπάνιου πριν και μετά.

Αναλυτικά οι εργασίες που κάναμε στο παρακάτω έργο:

Αποξήλωση παλαιών πλακιδίων και ειδών υγιεινής από το μπάνιο προς ανακίνηση. Αποξήλωση παταριού το οποίο δεν είχε πρόσβαση ο πελάτης οπότε ήταν άχρηστο. Αντικατάσταση υδραυλικών με νέες σωλήνες ύδρευσης με χαλκό talos και αντέκταση αποχέτευσης καθώς και σιφόνια δαπέδου valsir.

Νέες παροχές στα ηλεκτρολογικά για να έχουμε σωστό φωτισμό και στεγανή πρίζα διπλα στον νιπτήρα για σεσουάρ κλπ.

Κατασκευή οροφής με ανθυγρή γυψοσανίδα και τοποθέτηση σποτ με λάμπες led

Σοβάτισμα σε όλα τα μερεμέτι που έγιναν από τις παραπάνω εργασίες καθώς και γέμισμα με τσιμεντοκονίαμα στο δάπεδο για να έχουμε σωστές ρύσεις για τα νερά που θα πέφτουν.

Σχεδίαση του νέου μπάνιου και 3d απεικόνιση με τα πλακάκια που έχει επιλέξει ο πελάτης για γνωρίζει από πριν το αποτέλεσμα .

Προμήθεια και τοποθέτηση  κεραμικών πλακιδίων τοίχου και δαπέδου που θα δείτε και παρακάτω στις φωνογραφίες. Κατασκευάσαμε χτιστή ντουζιέρα και τοποθετήσαμε επάλληλη  καμπίνα με κρύσταλλα ασφαλείας .  Τοποθετήσαμε μοντέρνα λεκάνη με καζανάκι χαμάλης πίεσης . Κατασκευή επίπλου μπάνιου με επικαθήμενο  νιπτήρα. Επιλέξαμε και τοποθετήσαμε  αξεσουάρ και μπαταρίες.

Σχετικά έργα