Βάψιμο Σπιτιού στο Μοσχάτο

Βάψιμο σπιτιού στο μοσχάτο

Βάψιμο Σπιτιού στο Μοσχάτο. Επισκεφτήκαμε το διαμέρισμα στο μοσχάτο μετά από αίτηση του ιδιοκτήτη ο οποίος μας είχε πει ότι ήθελε απλά ένα φρακάρισμα.

Από τον επιτόπιο έλεγχο που κάναμε στο διαμέρισμα διαπιστώσαμε ότι δυο χώροι του διαμερίσματος (σαλόνι και γραφείο) είχαν ποτίσει με νικοτίνη  έτσι προτείναμε στον κύριο Σπύρο να περάσουμε πρώτα ένα μονωτικό για να μονώσουμε την νικοτίνη και μετέπιπτα να βάψουμε με πλαστικό χρώμα.  Η κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματος ήταν σε καλή κατάσταση όποτε εκεί απλά φρεσκάραμε το δωμάτιο με πλαστικό χρώμα και φυσικά προτείναμε και αλλάξαμε και τις αποχρώσεις του χώρου με ένα τολμηρό κόκκινο στο κεφαλάρι του δωματίου και ένα απαλό Σωμόν χρώμα στο υπόλοιπο δωμάτιο.

 

 

Στο σαλόνι όταν έγινε η αγορά του διαμερίσματος ο ιδιοκτήτης έκανε οροφή γυψοσανίδας με κρυφό φωτισμό και σποτάκια περιμετρικά στους τοίχους του σαλονιού  χωρίς ώμος να ελέγξει τους τοίχους για ατέλειες που υπήρχαν από πριν, έτσι προτείναμε να ξανά σπεκουλάρουμε τους δυο τοίχους που ήταν προβληματικοί και να βάψουμε με πλαστικό χρώμα μετά από κάποιες προεργασίες που έπρεπε να γίνουν, τριψίματα, ασταρώματα κλπ...  Στο τζάκι υπήρχε μια τεχνοτροπία ξεπερασμένη και μετά από συζήτηση αποφασίσαμε να τοποθετήσουμε ένα πλακάκι πέτρας.

Το αποτέλεσμα ήταν φανταστικό και φυσικά ο πελάτης έμμηνε ευχαριστημένος  από το αποτέλεσμα και από τις προτάσεις μας.

Παραδώσαμε ένα σπίτι ανανεωμένο και φυσικά καθαρό αφού σε όλα τα δάπεδα είχαμε στρώσει χαρτί και τα έπιπλα του διαμερίσματος καλύφτηκαν με νάιλον και ταινίες.

Το έργο παραδόθηκε σε μια εβδομάδα.

Ανανεώστε και εσείς το σπίτι σας με ένα βάψιμο σπιτιού από τους ιδικούς της ΧΡΩΜΑ DECOR

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δείτε κάποιες εικόνες από το βάψιμο σπιτιού στο μοσχάτο

Σχετικά Εργα