Παρκέ διαρκείας

Ψάχνετε για επαγγελματικό γυάλισμα πατωμάτων; Ελάτε στους ειδικούς

Ο λόγος για τον οποίο γίνεται σχεδόν κάθε ανακαίνιση, είναι ότι θέλουμε να αλλάξουμε κάτι στον χώρο μας ή να διορθώσουμε κάποιες ατέλειες του. Με τον καιρό, είναι λογικό να παρατηρούμε στο σπίτι μας κάποια πράγματα που δεν μας αρέσουν, πράγμα το οποίο και οφείλεται στη φυσική φθορά που προκαλεί ο χρόνος. Το πάτωμα του σπιτιού μας, δεδομένου είναι και το μέρος του που ταλαιπωρείται πιο πολύ απ’ όλα.

Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να του δώσουμε νέα πνοή αν είναι ξύλινο, είναι το γυάλισμα παρκέ (ξύλινα πατώματα).

Το ξύλο δεν είναι και το πιο αυθεντικό υλικό στον κόσμο, ενώ το βερνίκι που τοποθετείται πάνω σε ένα ξύλινο πάτωμα, λογικό είμαι με το σύρσιμο των επίπλων αλλά και το περπάτημα πάνω του να αρχίσει να παρουσιάζει λεκέδες και άλλες ατέλειες. Ένα πολύ ταλαιπωρημένο ξύλινο πάτωμα συνήθως ξηλωνόταν και τοποθετούνταν ένα νέο στη θέση του, ωστόσο αυτή η διαδικασία είχε πολύ μεγάλο κόστος και η κρίση την έκανε απλησίαστη. Ένα καλό γυάλισμα παρκέ (ξύλινα πατώματα) από επαγγελματίες με σωστό εξοπλισμό, είναι μια πολύ καλή και σαφώς πιο οικονομική λύση για την ανανέωση ενός πατώματος που έχει αρχίσει να δείχνει τα σημάδια από το πέρασμα του χρόνου.

Σε τι διαφέρει ένα επαγγελματικό γυάλισμα παρκέ (ξύλινα πατώματα);

Θα έχετε σίγουρα ακούσει για υλικά παρκεταρίσματος τα οποία σέβονται το πάτωμα και του χαρίζουν  λάμψη και καθαριότητα με μόνο «εργαλείο» μια σφουγγαρίστρα. Το πρόβλημα με αυτά τα προϊόντα, είναι ότι στην ουσία δεν είναι τίποτα παραπάνω από ελαφρώς πιο αποτελεσματικά καθαριστικά πατώματος. Το γυάλισμα που προσφέρουν σε καμιά περίπτωση δεν είναι μόνιμο και το πολύ να αντέξει μερικές εβδομάδες. Είναι μία καλή λύση αν θέλετε να γυαλίσετε το πάτωμα σας άμεσα, αλλά δεν θα έχει σχεδόν καμία διάρκεια στο χρόνο.

Ένα επαγγελματικό γυάλισμα γίνεται με ειδικό εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας και με σύγχρονα υλικά, τα οποία και σέβονται απόλυτα το πάτωμα σας και το σπίτι σας. Ένα επαγγελματικό παρκέ στην ουσία είναι πέρασμα του πατώματος σας με νέο βερνίκι, το οποίο όχι μόνο θα το κάνει ξανά λαμπερό, αλλά θα του δώσει λάμψη που θα κρατήσει για χρόνια, ενώ θα διορθωθούν και οι όποιες μικρές ατέλειες.

Η εταιρεία μας θα αναλάβει την ανανέωση και το γυάλισμα του πατώματος σας με τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς. Οι συνεργάτες μας έχουν πολλά χρόνια πείρα στον χώρο και χρησιμοποιούν τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα με τη μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια.

Θα έρθουν στο χώρο σας μετά από ραντεβού και αφού κάνουν μία εκτίμηση για το κόστος της όλης διαδικασίας, θα κανονίσουν ραντεβού για να γίνει το γυάλισμα παρκέ όταν θα σας βολεύει.

Αν το πάτωμα σας έχει «κουραστεί» και χρειάζεται ανανέωση, η καλύτερη και πιο συμφέρουσα λύση είναι  ένα καλό γυάλισμα παρκέ (ξύλινα πατώματα) από σωστούς επαγγελματίες, σαν αυτούς που θα βρείτε μόνο στην εταιρεία μας!

Ζήτα προσφορά για την συντήρηση των πατωμάτων σου ΤΩΡΑ!