Θερμοπρόσοψη – Εξωτερική Μόνωση

Την ανακαίνιση του σπιτιού σας μπορείτε να την συνδυάσετε και με τη θερμοπρόσοψη του σπιτιού σας, και πιο συγκεκριμένα με την εξωτερική θερμομόνωση, που αποτελεί την πιο σύγχρονη και αποδοτική μέθοδο θερμομόνωσης.

Μόνωση με άψογη αισθητική με Θερμοπρόσοψη - Θερμομόνωση Τοίχου

Στις σημερινές ανακαινίσεις πέρα από την αισθητική, λαμβάνεται συνήθως υπόψη και η ενεργειακή αποτελεσματικότητα αλλά και η προστασία του περιβάλλοντος. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πέρα από πιο όμορφο ή λειτουργικό, θέλουν να μειώσουν το «ενεργειακό αποτύπωμα» τους, μειώνοντας έτσι όχι μόνο τους λογαριασμούς σε διάφορους οργανισμούς αλλά και την επιβάρυνση του περιβάλλοντος από ρίπους και άλλες «παρενέργειες» της υπερβολικής παραγωγής και κατανάλωσης ενέργειας.

Γι’ αυτό το λόγο λοιπό, όλο και περισσότεροι προτιμούν τις θερμοπροσόψεις (θερμομόνωση τοίχων) για τους εξωτερικούς τοίχους των σπιτιών τους.

Η θερμοπρόσοψη στην ουσία είναι η επικάλυψη των εξωτερικών με διάφορα υλικά που τους μονώνουν, κρατώντας έτσι μακριά από το εσωτερικό του σπιτιού τη ζέστη το καλοκαίρι και το κρύο το χειμώνα. Αυτό σημαίνει και αυτόματα λιγότερα έξοδα για θέρμανση και κλιματισμό του χώρου, άρα και μειωμένους λογαριασμούς ρεύματος λόγω της μικρότερης κατανάλωσης ρεύματος. Επιπλέον, η μειωμένη κατανάλωση ενέργειας ισούται και με μειωμένους ρίπους.

Ποια οφέλη έχουν οι Θερμοπροσόψεις (Θερμομόνωση Τοίχων) σε σχέση με τη παραδοσιακή Μόνωση

  • Η τοποθέτηση Θερμοπρόσοψης αποτελεί στην ουσία μία ανακαίνιση εξωτερικών τοίχων του σπιτιού σας και στο τελικό της στάδιο γίνεται χρωματισμός των τοίχων με χρωμοσοβα, το χρώμα του οποίου θα επιλέξετε εσείς. Έτσι όχι μόνο θα αποκτήσετε τέλεια θερμομονωμένους τοίχους, αλλά θα ανανεώσετε και την όψη του σπιτιού σας. Μ’ έναν σμπάρο, δυο τρυγόνια!
  • Η θερμομόνωση τοίχων δεν ανανεώνει και δεν μονώνει απλά τους τοίχους τους σπιτιού σας, αλλά τους προστατεύει κιόλας από πολλές και διάφορες απειλές. Η Θερμοπρόσοψη καταπολεμά τη δημιουργίας μούχλας και υγρασίας στους τοίχους και τον σχηματισμό ρωγμών. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την τέλεια στεγανοποίηση τους, σχεδόν για πάντα.
  • Ένας επαγγελματίας εξειδικευμένος στη Θερμοπρόσοψη, σαν αυτούς που θα βρείτε στη εταιρία μας, μπορεί να σας προσφέρει μια πολύ μεγάλη ποικιλία από αρχιτεκτονικά σχέδια και χρώματα για να κάνετε το εξωτερικό του σπιτιού σας ακριβώς όπως το θέλετε και το φαντάζεστε.
  • Τέλος, οι θερμοπροσόψεις σας εξοικονομούν ωφέλιμο, κατοικήσιμο δηλαδή, χώρο στο εσωτερικό του σπιτιού σας, αφού όλες οι εργασίες για τη τοποθέτηση τους γίνονται αποκλειστικά στο εξωτερικό του σπιτιού σας, σε αντίθεση με την εσωτερική θερμομόνωση οι εργασίες της οποίες γίνονται στο εσωτερικό και μειώνουν περιμετρικά τον διαθέσιμο χώρο σας.

Όπως μπορείτε να καταλάβετε κι εσείς λοιπόν, τα οφέλη της θερμοπρόσοψης είναι πολλά και μεγάλα και είναι τόσο οικονομικά, όσο και λειτουργικά κι αισθητικά. Για να τα εκμεταλλευτείτε στο έπακρο όμως, θα πρέπει η εκτίμηση, ο σχεδιασμός και η εκτέλεση του έργου σας να γίνει σωστά από έμπειρους και άριστα καταρτισμένους επαγγελματίες. Στην εταιρεία μας θα βρείτε ειδικά συνεργεία εξειδικευμένα στις θερμοπροσόψεις (θερμομόνωση τοίχων), τα οποία όχι μόνο θα αναλάβουν να φέρουν εις πέρας με απόλυτο επαγγελματισμό όλα τα στάδια των εργασιών και της προετοιμασίας, αλλά και θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τη λύση και τα σχέδια που θα ταιριάζουν άψογα στις ανάγκες και την αισθητική σας.

Ρώτα και μάθε για ότι σε ενδιαφέρει και πάρε προσφορά για την θερμοπρόσοψη του σπιτιού σου, με ένα απλό τηλεφώνημα στο  2103474899 ή στο 6985811689 ή συμπλήρωσε την φόρμα.