Γενική ανακαίνιση κουζίνας

Ανανεώστε σπίτι και διάθεση με μία γενική ανακαίνιση κουζίνας

Η κουζίνα είναι το μέρος στο οποίο μαζεύεται όλη η οικογένεια. Είναι το μέρος στο οποίο συνήθως γίνονται όλες οι σημαντικές οικογενειακές συζητήσεις και παίρνονται οι αποφάσεις. Είναι το μέρος στο οποίο ετοιμάζεται αλλά και απολαμβάνεται κάθε μέρα το φαγητό και το μέρος στο οποίο πιθανότατα θα δείξουμε τη φιλοξενία μας και το «ταλέντο» μας σαν οικοδεσπότες στους φίλους και τους γνωστούς που μας επισκέπτονται. Με άλλα λόγια, η κουζίνα είναι ένα από σημαντικότερα δωμάτια του κάθε σπιτιού, αν όχι το σημαντικότερο, γι’ αυτό και η ανακαίνιση του αποτελεί συχνά προτεραιότητα για πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιών.

Μία γενική ανακαίνιση κουζίνας είναι πάρα πολύ πολύπλοκη και σίγουρα δεν είναι κάτι που μπορεί να κάνει κανείς μόνος του. Εμείς θα αναλάβουμε μαζί σας όλη αυτή την διαδικασία από τη «σύλληψη» της, μέχρι το τέλος της.

Ας δούμε πως περίπου θα γίνει αυτό.

Στάδιο 1ο

Σχεδιασμός

Αφού αποφασίσετε να προχωρήσετε στην ανακαίνιση της κουζίνας σας, θα μιλήσετε με έναν από τους ειδικούς μας ο οποίος θα ακούσει τι θέλετε να κάνετε και να πετύχετε και θα σας προτείνει τις καταλληλότερες λύσεις με βάση το χώρο και τις ανάγκες σας. Αξίζει να σημειωθεί ότι με μία γενική ανακαίνιση μπορεί να αλλάξει και η διαρρύθμιση του χώρου για να γίνει πιο πρακτικός και εργονομικός.

Αφού καταλήξετε σε κάποιο σχέδιο, θα πρέπει να διαμορφώσετε το look και τον χαρακτήρα της νέας σας κουζίνας. Διαθέτουμε τεράστια ποικιλία από πλακίδια, πάγκους, νεροχύτες και γενικά όλα τα είδη κουζίνας, έτσι ώστε να μπορέσετε να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα με το ντεκόρ και τις ανάγκες σας. Σε όλο αυτό το στάδιο μπορεί να γίνει και τρισδιάστατη απεικόνιση των προτάσεων κι επιλογών σας, προκειμένου να κάνετε τις πιο εμπεριστατωμένες αποφάσεις και να πάρετε μία καλή ιδέα για το αποτέλεσμα.

Στάδιο 2ο

Προετοιμασία

Σε αυτό το στάδιο στην ουσία θα αφαιρεθεί η παλιά σας κουζίνα, έτσι ώστε να μπορέσει να γίνει η τοποθέτηση των προϊόντων που επιλέξατε και οι όποιες αλλαγές θέλετε να γίνουν στον χώρο. Οι εργασίες ποικίλουν ανά περίπτωση, αλλά συνήθως περιλαμβάνουν την αφαίρεση πλακιδίων, πάγκων και νεροχύτη ενώ αν η κατοικία σας είναι άνω των 25 ετών, μπορεί να γίνει και αφαίρεση σωληνώσεων.

Στάδιο 3ο

Εκτέλεση και παράδοση

Σε αυτό το στάδιο τα σχέδια και οι επιλογές σας θα πάρουν σάρκα και οστά! Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας, θα αναλάβει  την κατασκευή και την εκτέλεση των εργασιών με μεγάλο σεβασμό προς τους γείτονες και τον χώρο σας. Επίσης, θα φροντίσουν να διατηρήσουν τον χώρο όσο πιο καθαρό γίνεται και θα αναλάβουν την απομάκρυνση σκουπιδιών και μπάζων. Οι τεχνικοί μας διακρίνονται για τη συνέπεια και τη ταχύτητα τους, επομένως αν δεν υπάρξουν απρόοπτα και απρόβλεπτοι παράγοντες, το έργο θα σας παραδοθεί ακριβώς στη συμφωνημένη ημερομηνία, χωρίς καθυστερήσεις.

Μία γενική ανακαίνιση κουζίνας μπορεί να αλλάξει το χαρακτήρα όλου του σπιτιού σας και να ανεβάσει σημαντικά την αξία του, γι’ αυτό και θεωρείται από τις καλύτερες επενδύσεις στην αγορά ακινήτων. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσουμε να σχεδιάζουμε μαζί τη κουζίνα των ονείρων σας!