Σχεδιάστε τέλεια την ανακαίνιση σας με 3D απεικόνιση

Κάθε άνθρωπος που θέλει να κάνει μία ανακαίνιση έχει ένα πολύ βασικό πρόβλημα: Μιας που πρόκειται να κάνει ενδεχομένως σημαντικές αλλαγές στο σπίτι ή τον χώρο του γενικότερα, λογικό είναι να θέλει να έχει μία καλή και ολοκληρωμένη εικόνα του αποτελέσματος για να κάνει τις όποιες επιλογές του. Αυτό παλιά γινόταν με την επίδειξη εικόνων από παρόμοια projects, ωστόσο η 3D απεικόνιση, μία καινούργια και πρωτοποριακή τεχνολογία, είναι εδώ και υπόσχεται να κάνει την όλη διαδικασία ακόμα πιο ευχάριστη και «κατατοπιστική». Με απλά λόγια, η 3D απεικόνιση μπορεί να σας δείξει σχεδόν ακριβώς πως θα είναι ο χώρος σας μετά από τις αλλαγές που σκέφτεστε να κάνετε.

Όπως σίγουρα μπορείτε να καταλάβετε, αυτό από μόνο του είναι στην ουσία ένα τεράστιο πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου. Οι φωτογραφίες άλλων projects, όσο κοντά και να είναι στο δικό σας, απλά δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να ταιριάζουν τέλεια με τον χώρο σας, οπότε πάλι θα πρέπει σε μεγάλο βαθμό να βάλετε τη φαντασία σας να δουλέψει. Ας δούμε όμως λίγο καλύτερα γιατί η 3D απεικόνιση είναι τόσο επαναστατική.

Πως η 3D απεικόνιση θα κάνει την ανακαίνιση σας πιο εύκολη

Πιστή αποτύπωση των αποτελεσμάτων: Όπως είπαμε και παραπάνω, καλές οι φωτογραφίες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να μεταφέρουν τις τρεις διαστάσεις του χώρου στο μάτι. Επιπλέον, συνήθως είναι από κάποιο άλλο σπίτι που μπορεί να μη μοιάζει και πολύ με το δικό σας. Με τη 3D απεικόνιση, ένας ειδικό καλλιτέχνης θα φτιάξει μία ειδική «εικονική» μακέτα του χώρου σας, πάνω στην οποία θα προβάλλονται οι ιδέες και οι προτάσεις σας. Έτσι θα ξέρετε ΑΚΡΙΒΩΣ πως μπορεί να είναι το σπίτι σας μετά από κάθε ιδέα σας.

Άπειρες δυνατότητες: Τα ειδικά προγράμματα για 3D απεικόνιση μπορούν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να απεικονίσουν οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε να κάνετε στο χώρο σας: από το βάψιμο ενός τοίχου, μέχρι το γκρέμισμα ενός άλλου ή το σήκωμα ενός σαν χώρισμα. Επιπλέον, επιτρέπει και στους ειδικούς να σας δείξουν εύκολα και γρήγορα πως μπορεί να γίνει ο χώρος με τις ιδέες τους. Με ένα μόνο τρισδιάστατο μοντέλο, μπορείτε να δείτε κυριολεκτικά χιλιάδες προτάσεις και ιδέες για τον χώρο σας. Το μόνο όριο, είναι η φαντασία και η δημιουργικότητα σας. Εννοείται ότι 3D απεικόνιση μπορεί να γίνει και για χώρους που δεν έχουν ακόμη κατασκευαστεί πλήρως, αρκεί να δοθούν στον ειδικό συνεργάτη τα σχέδια ή κάποιες απαραίτητες πληροφορίες

Σίγουρες αποφάσεις

Όταν αποφασίζεις για την εμφάνιση του σπιτιού σου με μόνο σημείο αναφοράς τη φαντασία σου και κάποιες φωτογραφίες, είναι λογικό να έχεις μεγάλη αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα, καθώς τα λάθη στην ανακαίνιση διορθώνονται πάρα πολύ δύσκολα ή μπορεί να είναι και αδύνατον να αλλάξουν. Με τη τρισδιάστατη απεικόνιση θα ξέρεις ακριβώς πως θα είναι το project όταν θα τελειώσει. Έτσι θα μπορείς να επιβλέπεις καλύτερα τη πρόοδο του, αλλά και θα έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο για το αποτέλεσμα.

Η 3D απεικόνιση βάζει τη τεχνολογία στη διάθεση της ανακαίνισης και αλλάζει πλήρως τον τρόπο που σχεδιάζονται οι ανακαινίσεις. Εκμεταλλεύσου τη σήμερα κιόλας!