Γενική Ανακαίνιση Σπιτιού

Γενική Ανακαίνιση Σπιτιού

Θέλετε να αλλάξετε το σπίτι σας; Η λύση είναι μία: Γενική Ανακαίνιση Σπιτιού

Το σπίτι μας είναι ο χώρος μας, το καταφύγιο μας, γι’ αυτό και θέλουμε και πρέπει να είναι πάντα όσο το δυνατόν πιο κοντά στις ανάγκες και τις προσδοκίες μας. Παλαιότερα, αν κάποιος δεν ήταν ικανοποιημένος με το σπίτι του, συνήθως απλά αγόραζε ή μετακόμιζε σε ένα καινούργιο, η Κρίση όμως έχει αλλάξει άρδην τα πράγματα. Πλέον, μία γενική ανακαίνιση σπιτιού είναι ο πλέον ενδεδειγμένος και οικονομικός τρόπος για να μεταμορφώσετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας.

Όπως  καταλαβαίνετε και από το όνομα της, η γενική ανακαίνιση σπιτιού σίγουρα δεν είναι μία απλή υπόθεση. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να γίνει σωστά για να αποφύγετε απρόβλεπτες βλάβες κι εκπλήξεις στο μέλλον αλλά και για να μείνει το όλο project εντός του budget σας. Ας δούμε λοιπόν πως θα σας βοηθήσουμε εμείς με αυτό το τόσο σημαντικό project σας.

Τα 3 στάδια για μία Γενική Ανακαίνιση Σπιτιού

Εκπόνηση σχεδίου ανακαίνισης

Στάδιο 1ο: Εκπόνηση σχεδίου

Το επίκεντρο κάθε ανακαίνισης είστε πάντα εσείς, αφού για τον δικό σας χώρο πρόκειται. Το κάθε project λοιπόν ξεκινάει με μια συνάντηση με έναν ειδικό συνεργάτη μας με τον οποίο θα συζητήσετε σχετικά με το εύρος της ανακαίνισης, το στιλ που θέλετε να πετύχετε αλλά και το budget σας. Αυτός, μέσω ειδικών ερωτήσεων σχετικά με την ηλικία και τον τρόπο χρήσης του ακινήτου αλλά και παρουσίαση ήδη ολοκληρωμένων παρόμοιων projects, θα σας βοηθήσει να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να δημιουργήσετε έναν «οδικό χάρτη» για την ανακαίνιση σας. Η σωστή επικοινωνία σε αυτό στάδιο είναι απαραίτητη, καθώς οποιαδήποτε αλλαγή γνώμης αφού ξεκινήσουν τα έργα, μπορεί να έχει πολύ σημαντικές συνέπειες στο budget σας.

Στάδιο 2ο : Επιθεώρηση του τεχνικού

Κάθε χώρος είναι μοναδικός και παρουσιάζει τις δικές του ιδιαιτερότητες και δυσκολίες, γι’ αυτό και μελετάμε προσεκτικά κάθε project μας και κάθε χώρο πριν την έναρξη των εργασιών μας. Αφού λοιπόν καταλήξετε στο τι θέλετε να κάνετε στο σπίτι σας, θα πρέπει να καθοριστεί και το πώς θα γίνει αυτό. Γι’ αυτό τον λόγο, ένας ειδικός τεχνικός θα επισκεφτεί και θα μελετήσεις κατόπιν ραντεβού το σπίτι σας. Ο τεχνικός μας θα μελετήσει από κοντά τον χώρο σας και με βάση το αρχικό σχέδιο και τις επιθυμίες σας, θα σας ενημερώσει σχετικά με το ποιες εργασίες πρέπει να γίνουν και με τη σειρά του θα τις προγραμματίσει ώστε να γίνουν με την κατάλληλη σειρά.

Επιθεώρηση του τεχνικού
Εκτέλεση της ανακαίνισης

Στάδιο 3ο : Εκτέλεση της ανακαίνισης

Αφού λοιπόν οριστικοποιηθεί και το σχέδιο και το πρόγραμμα των απαραίτητων εργασιών, οι άρτια καταρτισμένοι τεχνικοί μας και τα συνεργεία τους, θα αναλάβουν την διεκπεραίωση των εργασιών, πάντα φροντίζοντας για τη καθαριότητα του χώρου και με απόλυτο σεβασμό στους κοινόχρηστους χώρους αλλά και σε αυτούς μέσα στο σπίτι που δεν θα ανακαινιστούν. Εννοείται πως οι εργασίες θα διαρκέσουν όσο το δυνατόν λιγότερο και θα προγραμματιστούν όταν θα σας βολεύει.

Αν λοιπόν θέλετε κι εσείς να αλλάξετε και να ανανεώσετε τον χώρο σας, αλλά δεν σας συμφέρει η αγορά ενός νέου ακινήτου ή απλά δεν θέλετε να φύγετε από το σπίτι σας, μία σωστά οργανωμένη και σχεδιασμένη από ειδικούς  γενική ανακαίνιση σπιτιού, είναι η πλέον κατάλληλη λύση!

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για προσφορά !