Βάψιμο Σπιτιού – Ελαιοχρωματισμοί

Βάψιμο Σπιτιού. Η πιο απλή αλλά και η πιο ανανεωτική μορφή ανακαίνισης

Όταν ακούμε την λέξη «ανακαίνιση», ο νους όλων μας συνήθως πηγαίνει σε γκρεμίσματα, ξηλώματα, χτισίματα και άλλα μαστορέματα. Με άλλα λόγια, για τους περισσότερους από εμάς ο εν λόγω όρος είναι συνδεδεμένος με μπελαλίδικες και χρονοβόρες διαδικασίες. Υπάρχει ωστόσο μία πάρα πολύ απλή και συνηθισμένη μορφή ανακαίνισης η οποία μπορεί να αλλάξει όχι μόνο το εσωτερικό του σπιτιού μας, αλλά και τη διάθεση μας γενικότερα. Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά οι ελαιοχρωματισμοί !

Εννοείται ότι όταν λέμε ελαιοχρωματισμούς εννοούμε απλά το βάψιμο του σπιτιού μας και είτε το πιστεύετε είτε όχι, ένα καινούργιο χρώμα στον χώρο μας μπορεί να αλλάξει δραστικά τη διάθεση μας αλλά και να ανανεώσει αισθητά τον χώρο. Συχνά χωρίς να χρειαστούν κάποιες άλλες αλλαγές σε αυτόν. Το σπίτι μας άλλωστε είναι ο χώρος στον οποίο περνάμε τον περισσότερο χρόνο μας και μία τόσο σημαντική αλλαγή όπως η αλλαγή του χρώματος του, σίγουρα δεν «περνάει απαρατήρητη».

Το βάψιμο σπιτιού είναι από τις μορφές ανακαίνισης που μπορούμε συχνά να κάνουμε και μόνοι μας, αρκεί να «πιάνουν τα χέρια μας». Τα αποτελέσματα μας όμως θα είναι συχνά απλά «βασικά», αφού περίτεχνες τεχνοτροπίες, διχρωμίες και άλλα παρόμοια κόλπα, μπορούν να γίνουν μόνο από επαγγελματία ελαιοχρωματιστή.

Στη ΧΡΩΜΑ DECOR  θα βρείτε άρτια εκπαιδευμένους ελαιοχρωματιστές, οι οποίοι με απόλυτο σεβασμό στο χώρο σας και τη καθαριότητα του, θα φροντίσουν να αλλάξουν το χρώμα σε όποιο δωμάτιο θέλετε γρήγορα και αποτελεσματικά.

Γιατί το βάψιμο σπιτιού είναι η ειδικότητα μας

  • Τεράστια ποικιλία χρωμάτων: Το πιο σημαντικό στοιχείο κάθε βάψιμο σπιτιού είναι φυσικά το χρώμα! Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρίες χρωμάτων με τεράστια ποικιλία από χρώματα και αποχρώσεις για να διαλέξετε αυτή που πραγματικά σας ταιριάζει τέλεια.
  • Πολλές τεχνοτροπίες: Οι συνεργάτες μας είναι μερικοί από τους καλύτερους και πιο έμπειρους ελαιοχρωματιστές της αγοράς, πράγμα που σημαίνει ότι κατέχουν πάρα πολύ καλά πολλές τεχνοτροπίες και τεχνικές, ακόμη και τις πιο απαιτητικές. Είτε πρόκειται λοιπόν για απλή διχρωμία είτε για κάποιο πιο πολύπλοκη τεχνοτροπία, οι ελαιοχρωματιστές μας εγγυώνται άριστα αποτελέσματα.
  • Σωστός υπολογισμός του έργου: Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα με τους ελαιοχρωματισμούς, είναι οι κρυφές χρεώσεις. Χάρη στα πολλά χρόνια εμπειρίας μας, μια επίσκεψη στον χώρο σας αρκεί για να καταλάβουμε ακριβώς τα προβλήματα που έχει το σπίτι σας και πόσα υλικά θα χρειαστούν, έτσι ώστε να μην ξοδέψετε ούτε Ευρώ παραπάνω απ’ όσο πρέπει και χρειάζεται.
  • Απόλυτος επαγγελματισμός: Οι ελαιοχρωματιστές μας θα αναλάβουν όλα τα στάδια του βαψίματος, από το ξύσιμο των τοίχων και τη προετοιμασία του χώρου μέχρι το ίδιο το βάψιμο σπιτιού, με απόλυτο σεβασμό στο χώρο και τα αντικείμενα σας και απόλυτη καθαριότητα. Να είστε σίγουροι ότι δε θα βρείτε καμιά ζημιά και ατέλεια μετά την παράδοση του έργου.

Το βάψιμο σπιτιού  μπορεί να είναι σχετικά απλή ανακαίνιση, αλλά για τα καλύτερα και πιο θεαματικά αποτελέσματα, καλό θα ήταν να εμπιστευθείτε τους ειδικούς! Σας περιμένουμε για να δώσουμε μαζί νέο χρώμα και ζωή στο σπίτι σας!

Αναλαμβάνουμε κάθε είδος ελαιοχρωματισμό εξωτερικών και εσωτερικών επιφανειών καινούριες και παλιές!